У роботі Гімназії велике значення надається організації раціонального збалансованого гарячого харчування відповідно до віку та стану здоров’я учнів. З цією метою у закладі розроблені комплексно-цільові заходи організації і розвитку харчування учнів, якими передбачено:
зміцнення матеріально-технічної бази їдальні;
розширення сфер послуг для здобувачів освіти;
удосконалення різноманітності раціону харчування;
виховання культури прийому їжі;
пропаганда здорового способу життя.
У закладі вже який рік поспіль впроваджується система НАССР, готуються страви, які в рецептурнику Євгена Клопотенка. Меню є чотиритижневим для різних сезонів. Це дозволяє урізноманітнити раціон та спонукає до використання харчових продуктів, притаманних до конкретного сезону.
Своєчасне та якісне харчування здобувачів освіти у навчальному закладі забезпечує як збереження здоров’я дітей, так і відновлення їх фізичних та емоційних сил. Всі ці фактори забезпечують ефективне навчання учнів протягом дня!